De Ezelinnenmelk

Ezelinnenmelk is een waar levenselixer. Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en haar kwaliteiten op cosmeticagebied. Cleopatra, koningin van Egypte en Pompea, keizerin van Rome zijn maar enkele van de meest bekende gebruikers

Ezelinnenmelk is rijk aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren (omega 6).Omega 6 houdt de huid van nature soepel, gehydrateerd en zorgt ervoor dat de vitaminen van de ezelinnenmelk goed worden geabsorbeerd.

De mineralen zelf reinigen de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe huidcellen aangemaakt worden.

Zij beïnvloeden ook de celgroei. Gecombineerd leiden deze twee acties tot een betere regeneratie van de huidcellen.

Tenslotte staan de vitaminen A, B2, C en E in ezelinnenmelk bekend om hun antioxiderende eigenschappen en als stabilisatoren voor cel- en regeneratieve structuren. De huidveroudering wordt vertraagd terwijl helende mechanismen worden versneld!

Ons cosmeticagamma omvat onder meer ezelinnenmelk in poedervorm in een verhouding van 27 % ezelinnenmelk in zeep, 20 % in reinigingsproducten (badcrème, douchegel) en 10 % in crèmes.

Door de melk te transformeren in melkpoeder wordt het product stabieler en bewaart het beter en langer. Door van deze techniek gebruik te maken kunnen we meer melk in onze producten verwerken en behouden we het essentiële gedeelte van het actieve bestanddeel.

Winkelwagen